BROUWERIJ TWEE VINGERS

Voor deze nieuwe brouwerij uit Eindhoven hebben wij een huisstijl ontworpen waarin zijn creativiteit en passie als jonge brouwer centraal staat. Voor de echte bierliefhebber: Twee vingers, één genot! Op deze pagina is een sfeerimpressie te vinden van dit hele project met aanvullende uitleg.

LOGO ONTWERP

Brouwerij ‘Twee Vingers’ staat natuurlijk voor de schuimkraag die minstens twee vingers breed hoort te zijn. Wij hebben toen even een blik met handmodellen open getrokken en zijn aan de slag gegaan met deze illustratie. We wilden het gehele logo een moderne uitstraling geven, maar toch met een ambachtelijk tintje.
brouwerij twee vingers logo
onderzetter-bier-mockup
Sjors Steenbergen
Sjors Steenbergen
Brouwerij Twee Vingers
Lees verder
We hebben de handen ineen geslagen met the Contrast Creators en besloten samen een herkenbare huisstijl te creëren. Dit resulteerde onder andere in dit toffe logo! Super eindresultaat!

HUISSTIJL

Etiket ‘Twee Vingers Blond’
Het eerste biertje wat op de markt is gekomen. Het hop icoon uit het logo is gebruikt om de achtergrond een subtiel patroon te geven. De kenmerkende gele kleur maakt de hele huisstijl compleet. Dit etiket is zo opgebouwd, dat de collectie aan bieren gemakkelijk uitgebreid kan worden. Bijvoorbeeld met nieuwe kleuren.

Onderzetters
Bijpassende onderzetters waarbij de fles mooi in het midden gezet kan worden. Alle social media’s staan er netjes leesbaar omheen.

Visitekaartjes
De visitekaartjes hebben de uitstraling van een onderzetter, om meteen een ambachtelijk gevoel te creëren.
label design brouwerij twee vingers
business cards brouwerij twee vingers

Heerlijk speelse huisstijl toch?

Wij lusten er ook nog wel eentje! Dus kom even langs om jouw huisstijl ideeën te bespreken. Uiteraard kan dat ook onder het genot van een biertje.